• Klik hier voor de voorlopige teamindeling voor de jeugdteams voor het komende seizoen 2020-2021
    De jeugdcommissie heeft haar uiterste best gedaan om voor iedereen een goede plek in een leuk/geschikt team te vinden.
    Als vereniging treffen we diverse maatregelen om te voldoen aan de AVG. Dit heeft ook consequenties voor het publiceren van de teamindeling. Daarom publiceren we als vereniging de teamindeling op de website van VV Oerterp zonder volledige naam. Helaas is publiceren met volledige naam niet langer toegestaan zonder expliciete toestemming van het lid of de ouder.

Mochten jullie naar aanleiding van deze indeling toch nog vragen hebben dan is er de mogelijkheid voor spelers/speelsters en/of ouders om deze te stellen aan de jeugdcommissie tijdens een inloopspreekuur.

Het inloopspreekuur is (voorlopig) vastgesteld op maandag 6 juli van 20.00 tot 21.00 uur.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Je kunt je aanmelden via het volgende mailadres:  jc@vv-oerterp.nl

Vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie