• De Club van 50 van vv Oerterp

• De club van 50 is voor alle personen, teams of bedrijven die betrokken (willen) zijn bij vv Oerterp en jaarlijks voor een bedrag van € 50,00 de vereniging steunen. De opbrengst wordt gebruikt voor o.a. activiteiten en/of aanschaf van materiaal, allemaal ter ondersteuning van de jeugdteams van de vereniging.

Wat krijgt u ervoor terug?

Vermelding van uw naam of de naam van het team/bedrijf op het bord in onze kantine.
    Gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Oerterp 1
    Gratis programmaboekje bij elke thuiswedstrijd van het 1e elftal van de heren en dames
    Gratis toegang tot de kaartavonden bij de VV Oerterp (1e vrijdag van de maand)
    10 consumptiemunten (kleur wit), die (alleen) te besteden zijn in de kantine. Deze zijn geldig tot 1 augustus 2019.

Wat hebben we het in het seizoen 2017/2018 allemaal kunnen realiseren met de bijdrage van de Club van € 50,00.

De onderstaande activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door de Club van 50!

• Het sinterklaasfeest jeugd
    • Het jeugdtoernooi in juni
    • Prijzen jeugdtoernooi juni
    • Prijzen jeugdtoernooi zaal
    • Zaalhuur De Wier voor trainingen voor de jeugd en jeugdtoernooi
    • Aanschaf materiaal (nieuwe jeugd doelen ,  trainingsballen jeugd )
    • Reservering voor een internationaal Jeugdtoernooi A junioren (1 keer per 4 jaar)
    • Bijdrage aan uitjes jeugdteams

Voor het seizoen 2018/2019 hebben wij de bijdrage voor de uitjes van de jeugdteams afgeschaft. Dit past niet meer in de visie van de club. In plaats van een bijdrage per jeugdteam wordt er een voetbalclinic georganiseerd voor de jeugdteams.

Ook lid worden?

Stuur een e-mail naar info@vv-oerterp.nl of johannes.heuker@gmail.com voor meer informatie.
    U kunt ook bellen met Johannes Heuker: 06-24181780.