• DEZE WEEK…………(10)

Er stonden het afgelopen weekend niet veel wedstrijden op het programma.

Oerterp JO-19 oefende tegen de leeftijdsgenoten van sv Marum. De Westerkwartierders waren echter de te sterk en wonnen met 10-2. De Oerterper doelpunten kwamen op naam van Dennis en Arjen.

In de vorige Deze week…. kon je lezen dat er voor Oerterp MO-19 twee wedstrijden op het programma stonden. Beide gingen niet door. De wedstrijd tegen Geel Wit werd uitgesteld en de partij tegen ONT afgelast.

In de zaal werd er ook gespeeld en er kwam een bijdrage van een voetbalmoeder binnen over Oerterp JO-10-1, leider Eric de scepter zwaait:

De JO10-1 toog afgelopen zaterdag naar Houtigehage om daar hun 2 wedstrijden te spelen in de zaalcompetitie.
    De eerste wedstrijd was tegen Harkemase Boys en werd gewonnen met 4-1, gescoord werd er door Lyze 2x en Samuel 1x en Sil 1x.
    Na 40 min wachten was het de beurt voor de 2de wedstrijd, tegen Drachtster Boys, weer werd er gewonnen met 2-1, Lyze wist weer te scoren en Yarno maakte de overwinning compleet.

Nu ze in de zaal een JO10-1 geworden zijn i.p.v. JO11-3, weten ze wat winnen is en dat doen ze dan ook elke wedstrijddag wel 1 of 2 keer.
    25 januari de laatste 2 wedstrijden en daarna weer het veld op.

Wat verder opviel deze week:

• afgelopen zaterdag werd er goed gehoor aan de oproep van het bestuur om te helpen met het vervangen verwisselen van een aantal reclameborden. Zeker 15 man waren stevig aan het werk en werden dan in de pauze ook keurig voorzien van een heerlijke bak erwtensoep.

• Was zelf niet aanwezig (niet geheel fit zijn verhinderde dat), maar ga ervan uit dat het Nieuwjaarsfeest weer een succes was en dat het nog lang onrustig was op de Griene Greide.

• Over twee weken start de competitie weer en voor de komende week zijn er al een paar oefenwedstrijden gepland: maandag 13/1 Oerterp Vr1-de Blesse Vr1  19.45 u competitie, donderdag 16/1 Oerterp O-23-Noordbergum 20.00 u, zaterdag 18/1 Oerterp 2-Harkema Opeinde 2 14.30 u, zondag 19/1 Oerterp 1-Peize 1 14.00 u en dinsdag 21/1 Oerterp 1-’t Fean’58 1 om 20.00 u

• Er is nog steeds geen witte rook omtrent de nieuwe trainer… neem aan dat de gesprekken gaande zijn…..ga ervan uit dat zeer binnenkort er een beslissing valt.

• De eerste aanmeldingen (6) zijn binnen voor Walking Football. Maar er kunnen nog wel een paar bij. Voor info en aanmelding zie elders deze site.

Volgende week weer een nieuwe Deze week…… Zijn er zaken, gebeurtenissen en of mooie doelpunten, die het vermelden waard zijn, dan graag een bericht naar info@vv-oerterp.nl

Drieske uit Negentienhonderd en vierenvijftig