• DEZE WEEK…………(47)

Daar waren de maatregelen al……..horeca dicht…..thuiswerken….mondkapjes…..geen competitievoetbal meer……….”Deze week” .. dus iets korter dan normaal…….

Wat verder opviel deze week:

-          De quizvraag van vorige week was: hoeveel leden (spelend en niet-spelend) heeft de vv  op dit moment (12 okt)? Het juiste antwoord was 339……er kwamen helaas geen goede antwoorden, of antwoorden die maar in de buurt kwamen, binnen……

-          In week 44 (van 26 okt-30 okt) wordt de ledverlichting aangebracht op beide velden……meer licht….minder kosten….vanaf maandag 2 november wordt het in gebruik genomen….prachtig…..

-          Geen competitievoetbal…..kantine dicht….kleedkamers dicht……..verenigingsleven ligt even stil…minder sociale contacten………..hoelang gaat het duren…….voorlopig voor 4 weken……maar we vrezen met grote vreze, dat het wel eens langer kan duren……zouden we dit kalenderjaar nog voetballen?.....we gaan het zien….

-          Voor vrijdag 6 november staat de ALV gepland…..deze gaat wel door….volgens de richtlijnen mogen er maximaal 30 personen aanwezig zijn……je moet je dan ook eerst aanmelden via een mailtje naar secretaresse Sjoukje….prozee@ureterp.com……zijn er meer aanmeldingen dan 30, dan neemt het bestuur in overweging om het online beschikbaar te maken….de komende dagen zullen de stukken wel op deze site  verschijnen…..dus wil je er fysiek bij aanwezig zijn? Meld je aan!!!

-          De KNVB gaat intussen wel door met de planning………de eerste wedstrijd voor Oerterp 1, die gepland staat is uit tegen Pesse op zondag 22 november…..

-          Voor Oerterp Vr1 staat er een week eerder al een wedstrijd gepland…. Op zaterdag 14 november wacht een bekerwedstrijd……Oudega (SWF) Vr1 is dan de gastheer van Oerterp Vr1….

-          De jeugd mag wel gelukkig nog wel trainen……eerst wat onduidelijkheid over de O-19…….maar ook deze mogen op het trainingsveld………ook mogen ze onderlinge wedstrijdjes spelen……leuk, maar het bestuur geeft hier (voor als nog) nog geen toestemming voor…..reden niet bekend…….jammer…..overal om je heen zie je initiatieven ontstaan….gooi de spelers van O-17 en O-19 door elkaar en maak er een leuke wedstrijd van……of op zaterdagmorgen een 4-4 toernooitje van de O-8, O-9 en O-10……hussel het door elkaar……laat de jeugd lekker voetballen!!

-          Hoe moeilijk het ook is in deze vreemde tijden…….denk om elkaar en blijf gezond…..houd je aan de maatregelen, dan is het sneller voorbij…..

-          Ondanks dat er gen competitie is, loopt de Grote Club Actie wel door…..volle boekjes kun je op dit moment niet in leveren in de kantine…..maar kan wel bij Fenny, Dr Prakkenlaan 49….

-          De quizvraag voor deze week is: wie hoort er niet in dit rijtje thuis en waarom: Johan van Slooten, Martin Wagenaar, Bert Duker……Antwoorden kun je mailen naar de site: info@vv-oerterp.nl

-          Zijn er weer wetenswaardigheden, mooie doelpunten, andere zaken die het vermelden waard zijn, mail het naar