• Wie zijn toch de mensen die het mogelijk maken dat we bij vv Oerterp elke week weer kunnen voetballen? Daarom deze nieuwe rubriek: even voorstellen. De ‘aftrap’ wordt gedaan door de voorzitter van het jeugdbestuur; Jelle Visser.

  • Mijn naam is Jelle Visser en ik ben 47 jaar, ik ben getrouwd en heb twee zoons. Mijns zoons voetballen beide in de jeugd van vv Oerterp. Ook ik heb de hele jeugdopleiding doorlopen bij deze prachtige club. Nu mag ik mijn voetbalkwaliteiten op zondag laten zien in het vierde elftal. Daarnaast speel ik ook nog regelmatig een toernooitje 7x7 voor 45+ op vrijdagavond.

    Ik ben werkzaam in de ondergrondse infra bij Van Gelder en begeleid diverse grote projecten in Noordoost Nederland als projectmanager.

    Sinds 2017 ben ik actief betrokken bij de jeugdcommissie. De eerste jaren ben ik coördinator geweest van de allerjongste jeugd, de JO8, JO9 en JO10 en vervolgens doorgeschoven naar de oudere jeugd. Dit jaar heb ik de voorzittershamer van Douwe de Groot overgenomen. Ook Gebbo Wagenaar en Germ Smits hebben na jarenlange inzet hun taken overgedragen. Een nieuw, jong en enthousiast team, dat er is voor de jeugd, het voetbal en alles wat er nog meer bij hoort. Tot gauw bij vv Oerterp.