• Beste lotenverkoper,

Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! vv Oerterp doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (€ ofwel 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000,- en kun jij als verkoper ook te gekke prijzen winnen.

Wat is de bedoeling?
    Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met:

Verkoopboekjes: Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper vult zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak ‘Eenmalige machtiging’) met deurzegel. Bekijk de instructie van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant.

Wanneer, waar en hoe?
    De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum mag je beginnen met loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat je verantwoord loten verkoopt tijdens de coronacrisis! Verantwoord loten verkopen langs de deur doe je zo:
    - Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur.
    - Gebruik je het verkoopboekje? Vraag of de koper zijn eigen pen wil gebruiken.
    - Verkoop je papieren loten? Gebruik een bakje/spaarpot waar de koper contant geld in kan doen.

Verkoopboekje inleveren
    Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in de doos die in de kantine staat of bij Fenny Bron, Dokter Prakkenleane 49 vòòr 10 november 2020.
    Vergeet niet je naam en team voorop het boekje te zetten.

Win gave prijzen
    Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,
    Fenny Bron