• InfraWatch Jeugd Sponsor vv-Oerterp

 • Vanaf het seizoen 2022-2023 heeft vv-Oerterp een jeugd sponsor. InfraWatch B.V. heeft ervoor gezorgd dat de gehele jeugd van vv-Oerterp in nieuwe wedstrijdshirts is gestoken. InfraWatch is al jaren sponsor van de voetbalvereniging, maar in overleg met de vereniging is er gekeken naar de mogelijkheden om de club te versterken. Zo heeft InfraWatch het gehele terrein onlangs voorzien van meerdere camerasystemen waarmee het complex beveiligd wordt. En vanaf het huidige seizoen is daarbij gekomen dat zij de gehele jeugd heeft voorzien van nieuwe wedstrijdshirts. 

 • De shirts van de jeugd waren sterk verouderd en aan vervanging toe. De nieuwe shirts zijn in lijn met de recent vernieuwde shirts van Dames 1 en Heren 1 van vv-Oerterp, waardoor er weer een eenheid wordt gecreëerd in de vereniging. 

  Per 1 juli 2022 is InfraWatch B.V. overgenomen door BUKO. Door de bundeling van hun krachten zijn ze nu een top 3 speler geworden in het bieden van beveiligingsoplossingen in Nederland. 

  Naast de jeugd zijn er voor de senioren ook een aantal sponsoren opgestaan die de heren 2 tot en met 4 hebben voorzien van nieuwe wedstrijdshirts. Naast al jaren trouwe trainer te zijn van de heren 2, heeft Jo Fakman Anno F. de Vries ervoor gezorgd dat dit team ook in nieuwe wedstrijdshirts is gezet. De heren 3 en 4 van vv-Oerterp dragen vanaf dit seizoen nieuwe wedstrijdshirts met daarop het logo van Varwijk en Sibma Makelaardij en Hypotheken. De beide vlaggenschepen van vv-Oerterp, heren 1 en dames 1, staan al een aantal seizoenen in de nieuwe kleding dankzij de al meer dan 40 jaar trouwe hoofdsponsor Lippe-Wonen. Met dank aan deze sponsoren staan óók de senioren allemaal mooi op het veld. 

  Deze vernieuwing zal extra bijdragen aan de resultaten op het veld.

   

  Namens Sponsorcommissie vv-Oerterp,