• Donderdag 20 juni 2024 bereikt VV Oerterp de mijlpaal van 75 jaar, dit is reden voor een feestje. Hierbij presenteren we met trots het goed gevulde programma.

   
  Voor we het jubileumweekend aftrappen, starten we met diverse acties, denk hierbij aan een rad van fortuin na de thuiswedstrijden van Heren 1 en een sponsorloop bij SC Heerenveen voor de jeugd. Verder blikken we graag terug op de geschiedenis van de club.
   
  Het jubileumweekend vindt plaats op 20, 21 en 22 juni. Donderdag 20 juni openen we het weekend door middel van een tafelgesprek met Foppe de Haan en oud-spelers van SC Heerenveen, gevolgd door een Crazy Bingo.
   
  Voor de jeugd tot onder de 17 zal er op de vrijdag een FIFA toernooi/FIFA Skill games georganiseerd worden. ‘s Avonds kan je met je team de EK wedstrijd zien en kamperen in legertenten, de volgende ochtend kan je met je team ontbijten en je voorbereiden op de ouder-kindwedstrijden.
   
  Zaterdagmiddag wordt het programma vervolgd met wedstrijden tussen Old Stars en de eerste elftallen. Het jubileumweekend zal afgesloten worden met een barbecue en spetterend feest in de feesttent met niemand minder dan DJ Fireking.