• Sponsorpakketten

  De sponsorcommissie draagt er zorg voor dat de vereniging van voldoende inkomsten wordt voorzien, door middel van het aantrekken van sponsoren. Dit doet zij op meerdere manieren. Een aantal sponsormogelijkheden zijn hieronder te lezen.

  Adverteren:

   Bij het adverteren betaalt de sponsor voor naamsvermelding op website en link naar eigen site. De kosten voor het adverteren bedragen:

  1 seizoen €100,-

  3 seizoenen €250,-

   Balsponsoring:

   Bij het sponsoren door middel van balsponsoring, betaalt een sponsor voor een wedstrijdbal bij een wedstrijd van het eerste elftal. De vereniging koopt in principe een wedstrijdbal bij de kledingsponsor. De balsponsor wordt omgeroepen voor een thuiswedstrijd van het 1e elftal. Daarnaast krijgt deze naamsvermelding op de TV in de kantine bij de desbetreffende thuiswedstrijd van het 1e elftal, vermelding in het programmaboekje bij de desbetreffende thuiswedstrijd van het 1e elftal, en een uitnodiging om de desbetreffende thuiswedstrijd bij te wonen. De kosten voor het sponsoren van een wedstrijdbal bedragen:

   €75,- per wedstrijd

   Co-sponsoring:

  Bij een co-sponsorschap krijgt een sponsor een tweetal sponsorborden in de tweede rig langs het hoofdveld. Daarnaast wordt de sponsor het hele jaar vermeld op de Narrowcasting in de kantine. Daarnaast is een co-sponsor automatisch wedstrijdsponsor een keer per seizoen. Dit betekent tevens dat zij een balsponsor is eens per seizoen. Zij zal elke thuiswedstrijd van het eerste elftal heren in het programmaboekje gepresenteerd worden. Bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal (heren en dames) krijgt zij vrije toegang.

  Seizoensprijs 3 jaar €750,-.

   Kleedbox-sponsoring:

   Een kleedbox sponsor krijgt één reclamebord in de ring (door sponsor aan te leveren). Daarnaast krijgt zij naamsvermelding in het programmaboekje bij thuiswedstrijden 1e elftal (heren), naamsvermelding op website van v.v. Oerterp, vrije toegang bij thuiswedstrijden 1e elftal (heren en dames). Zoals de naam al zegt zal de naam van de sponsor op deur van de geselecteerde kleedkamer getoond worden. Als laatste zal deze sponsor eenmaal per seizoen wedstrijdsponsor zijn bij het 1e elftal (heren).

  Seizoensprijs op aanvraag.

  Reclamebord sponsoring:

  Een reclamebord sponsor krijgt een bord langs het eerste veld. Indien gewenst kan hierbij de voorkeur uitgesproken worden voor een plek langs het veld.

  De kosten voor het bedrukken van een (trespa) bord (3050x600mm) bedragen €190,- excl. 21% BTW (prijspeil 2022), en zijn voor rekening van de sponsor. Zij blijft zelf ook eigenaar van de borden. Bij vervanging en/of reparatie is ook de sponsor verantwoordelijk. 1 Reclamebord (3050 x 600 mm):

  Seizoensprijs 5 jaar €125,-

  Shirt/trainingspak sponsoring:

  De overeenkomst voor sponsorschap wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar. De kleding zal worden aangeschaft via kledingsponsor en zal betaald worden door de sponsor. Onderhoud aan de kleding zal (in principe) door de sponsor worden betaald. vv Oerterp wordt eigenaar van de kleding. Sponsorcontract blijft bij het team waarvoor contract is opgesteld. De financiële bijdrage van de sponsor is verdeeld in 3 termijnen.

  Prijzen op aanvraag.

  Naast deze sponsormogelijkheden bestaan er ook nog op maat gemaakte sponsormogelijkheden.