• STAF EN BEGELEIDING OERTERP 1 IS ROND

  Het was een moeilijke klus, maar het is toch gelukt om de staf en begeleiding van de A-selectie rond te krijgen.
  Voor seizoen 2022-2023 zal deze bestaan uit:

  Hoofdtrainer:

  Freerk Brouwer

  Elftalleider:

  Martijn van Roeden

  Door een zeer vervelende blessure, afgescheurde knieband, kan hij het komende seizoen niet zelf voetballen. Hij wil er echter wel betrokken blijven en heeft aangeboden de vacature van elftalleider in te vullen.

  Verzorger:

  Johannes Annema

  Johannes gaat in september starten met cursus sportverzorging. Het eerste elftal op zondag kan hij zodoende gebruiken als een praktische invulling. Hij zal de eerste weken worden ingewerkt door Piet Muskita.

  Keeperstrainer:

  Abe Jaarsma

  Oud Oerterp keeper Abe Jaarsma is bereid gevonden de keeperstraining voor zijn rekening te nemen. Hij neemt de keepers van O-17, O-19, Vr1 en van de A en B -selectie onder zijn hoede. De keeperstrainingen zijn komend seizoen op dinsdagavond.

  Fysiotherapeut:

  Matthijs Meijer

  Matthijs heeft een fysiotherapiepraktijk in Ureterp. Hij heeft met ingang van dinsdag 30 aug iedere dinsdag een inloopspreekuur voor alle leden in kleedkamer 2  op de Griene Greide. Hij geeft dan advies hoe de blessure te behandelen. Mocht een verdere behandeling nodig zijn, dan kan er voor diezelfde week een afspraak worden gemaakt binnen zijn praktijk. Betrokkene moet dan wel gebruik maken van zijn of haar zorgverzekering.

  Assistent-scheidsrechters:

  De assistent-scheidsrechters zal het komend seizoen bestaan uit het bekende trio:
  Gerk Hijlkema, Gert Walinga en Henk Dijk

  Wij wensen de gehele A-selectie en begeleiding heel veel succes toe in het nieuwe seizoen.