• De technische commissie heeft na een positief gesprek met Sybren en Taeke besloten de samenwerking met een seizoen te verlengen! Wat betekent dat de mannen, die tevens beiden actief zijn binnen de jeugdcommissie, volgend seizoen al aan hun 4e seizoen zullen beginnen als trainer van ons vrouwelijke vlaggenschip.

Tijdens hun eerste seizoen werden gelijk al successen geboekt, met nog acht wedstrijden te spelen zouden vier overwinningen genoeg zijn voor het kampioenschap. Echter.. corona gooide roet in het eten en er vond geen promotie plaats. Het tweede seizoen was helemaal van korte duur, na vier wedstrijden, overigens alle vier gewonnen, werd de competitie wederom stilgelegd. Momenteel staan ze op een tweede plek, met 7 overwinningen uit 7 wedstrijden en maar liefst 5 wedstrijden minder dan de koploper. Daarnaast zijn ze nog volop actief in het bekertoernooi.

Wij hopen van harte dat de competitie dit jaar uitgespeeld zal worden en dat de aanhoudende successen eindelijk tot een kampioenschap (en dus promotie) mogen leiden. Als club zijn wij erg blij met heren als Taeke en Sybren, die zich de afgelopen jaren hard maken om het vrouwenvoetbal binnen VV Oerterp op de kaart te zetten. Wij wensen zowel de heren als dames veel succes en bovenal plezier toe in het komende anderhalf jaar!