• Vertrouwens Contact Persoon vv Oerterp

Een veilige omgeving voor iedereen bij VV Oerterp

Binnen vv. Oerterp zijn wij, Annet de Boer en Elles Annema, aangesteld als vertrouwenscontactpersonen. In deze rol zijn wij er voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag over grensoverschrijdend gedrag. Bij grensoverschrijdend gedrag kun je denken aan verbale agressie, pesten, ongewenste intimiteiten, discriminatie of machtsmisbruik.
    Als vertrouwenscontactpersoon is het niet onze taak om de klacht op te lossen, maar wel om te informeren over mogelijke procedures of vervolgstappen.
    Daarnaast zullen wij tevens met het bestuur bekijken welke preventieve middelen wij in kunnen zetten om, voor alle leden, te zorgen voor een fijne maar vooral veilige vereniging.

In het dagelijks leven zijn wij vanuit ons beroep en onze studie gewend aan het omgaan met vertrouwelijkheid. Wij zijn geen lid van enig team of afdeling binnen het vv Oerterp.

Mocht je ergens mee zitten blijf er dan niet mee rondlopen en neem contact met ons op. We zijn telefonisch, via de mail, of via WhatsApp bereikbaar om een afspraak te maken. We streven ernaar om binnen 24 uur een bericht terug te sturen. Onze persoonsgegevens staan hieronder weergegeven. Daarnaast is er ook altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met het Vertrouwenspunt Sport van NOCNSF.

Annet de Boer                                    Elles Annema.

0619804809                                       0642228116

Annet.vcp@gmail.com                       Elles.vcp@gmail.com