• ‘’Waarom moeilijk doen, als het samen kan?’’

  Als vereniging zijn wij ontzettend blij en dankbaar dat wij beschikken over een groot aantal vrijwilligers. Meer dan 120 mensen zijn frequent betrokken binnen de vereniging. Als we daar alle andere vrijwilligers die bijvoorbeeld twee of driemaal per jaar een kantinedienst draaien bij optellen komen we uit op meer dan 250 vrijwilligers, dat betreft het meerderdeel van onze leden!


  En zo hoort het ook! Een vereniging kan simpelweg niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Denk hierbij aan alle mensen die je wekelijks tegenkomt, zoals de kantinediensten, trainers, coaches en scheidsrechters. Maar ook aan de mensen op de achtergrond, zoals bijvoorbeeld de bestuur- en commissieleden, de wedstrijdsecretarissen, vertrouwenscontactpersonen, de schoonmaakploeg en de FUT-ploeg. Lang niet alles is zichtbaar, maar het zijn zij (lees: jullie) die het mogelijk maken!

  Vacatures:
  Wil jij ook graag je steentje bijdragen binnen onze fantastische club, vul dan het onderstaande formulier in en geef aan waar je voorkeur naar uit gaat.


  Op dit moment zijn wij actief op zoek naar:

  - Social Media beheerder (Facebook en Instagram)
  Daar waar we wedstrijden van het eerste vroeger nog aankondigden met borden aan het begin van het dorp en leden en andere geïnteresseerden informeerden per post en in later stadium via de website, is het bij de nieuwe/huidige generatie vooral de social media die ze bereikt.

  De afgelopen jaren heeft Marijke de Vries deze taak met veel inzet en passie op zich genomen. Zij heeft VV Oerterp via de social media op de kaart weten te zetten. Via Instagram, facebook en twitter worden wekelijks de programma’s en uitslagen gedeeld. Ook nieuwsberichten, de diverse sponsoracties en aankondigingen en foto’s van activiteiten passeerden de revue.

  Zij heeft onlangs aangeven het stokje over te willen dragen aan een ander. Lijkt jou dit leuk? Vul onderstaand formulier dan in of stuur een mail naar
  ac@vv-oerterp.nl.

  Deze functie mag eventueel ook met 2 of 3 personen worden vervuld. Daarnaast gaan wij als bestuur zijnde graag het gesprek aan over de invulling en de eventuele facilitering.


  - Wasvrouw/-man A-selectie

  Elke wedstrijddag weer komen de mannen uit in ons blauwwitte tricot. Na jaren lange trouwe inzet als ‘’wasvrouw’’ heeft Dinie van Veen aan te geven het stokje (/de vuile was) per 2023/2024 over te willen dragen aan een ander. Wilt u wekelijks de blauwe sokken, shirts en de witte broekjes wassen voor ons vlaggenschip? Geef dit dan aan middels onderstaand formulier.

  Let op: hier staat uiteraard een vergoeding tegenover. Voor meer vragen: stuur een mail naar
  ac@vv-oerterp.nl.

   

  - Assistent trainer Dames 1
  Meer informatie of interesse? Stuur een mail naar info@vv-oerterp.nl
   
  - Grensrechter Dames 1
  Meer informatie of interesse? Stuur een mail naar info@vv-oerterp.nl 
   
  - Trainer 2e selectie 
  Meer informatie of interesse? Stuur een mail naar info@vv-oerterp.nl
   
  - Leider 3e selectie 
  Meer informatie of interesse? Stuur een mail naar info@vv-oerterp.nl