• VV Oerterp en SC Heerenveen gaan Sportief Partnership aan!

 • Kennis, binding en beleving moet leiden tot ontwikkeling. Dat is waar het om draait bij het sportief partnerschap, een samenwerking tussen SC Heerenveen en amateurverenigingen uit de regio. Tijdens het afgelopen seizoen kwam Ronnie Venema tweemaal naar ‘de Griene Greide’’om tekst en uitleg te geven over dit partnerschap. Na deze goede gesprekken waren het bestuur en de jeugdcommissie overtuigd; deze samenwerking gaan we aan!

  Wat houdt deze samenwerking in?

  VTON-methode
  Vanaf heden hebben alle jeugdtrainers toegang tot de VTON-methode. VTON is ontwikkeld met als doel om trainers/coaches in de breedte- en prestatiesport te ondersteunen bij het leuker en leerzamer maken van voetbaltrainingen: met als direct gevolg dat spelers meer plezier beleven. De VTON-methode sluit dan ook aan bij de visie van de club. Middels deze methode willen wij onze trainers handvaten geven om spelers/speelsters leeftijdsgerichte trainingen aan te kunnen bieden en ervoor zorgen dat er een leerlijn ontstaat binnen de gehele jeugd. De methode biedt volledige leerlijnen aan voor bijvoorbeeld de ‘’goedwillende ouder’’, maar kan ook zeker als inspiratiebron/back-up dienen voor de ervaren trainer! Afgelopen vrijdag was de kick-off, alle trainers kregen uitleg over de bijbehorende app.

 • Themabijeenkomsten
  Daarnaast worden er door SC Heerenveen 6 themabijeenkomsten per seizoen georganiseerd. Deze bijeenkomsten vinden plaats voorafgaand aan thuiswedstrijden. Per bijeenkomst wordt een thema vastgesteld, vanuit VV Oerterp mogen hier dan 3 afgevaardigden heen. Dit kunnen bestuurs- en commissieleden zijn, maar ook trainers, leiders of andere vrijwilligers. Per thema zal worden bekeken voor wie dit het meeste opbrengt. Op 27 augustus woonden al drie jeugdcommissieleden de eerste (opstartende) bijeenkomst bij. Ook zullen er twee doordeweekse workshops gepland worden.


  Kaartenacties (€10,-)
  Viermaal per jaar kunnen leden van VV Oerterp wedstrijdtickets kopen voor een gereduceerd tarief. De kaarten kunnen voor slechts €10,- worden gekocht. Van dit bedrag komt €2,- als ‘kick-back’ terug in de spaarpot van VV Oerterp. Gedurende dit seizoen betreft het de onderstaande mooie affiches:

  SC Heerenveen – PSV (zondag 9 oktober om 16.45)
  SC Heerenveen -FC Groningen (nvt ivm veiligheidsoverwegingen)
  SC Heerenveen – FC Emmen (zondag 23 april tijdstip n.t.b.)
  SC Heerenveen – Go Ahead Eagles (zondag 28 mei 14.30)

  Wordt dit het volgende team- of gezinsuitje? Leuk om te vermelden; wij zijn -dankzij de club van 50- van plan om met de gehele jeugd naar de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles te gaan op zondag 28 mei!

  Seizoenkaart verlenging:
  Elke verlenging van een seizoenkaart kan de vereniging voortaan €10,- opleveren, te zijner tijd zullen wij hier uiteraard meer over communiceren.

  Gedurende het seizoen zullen we jullie via de site en social media op de hoogte houden van de verdere bijeenkomsten, kaartenacties en ontwikkelingen.

 • Algemeen bestuurslid Jorrit Dijk en Ronnie Venema schudden elkaar de hand op een fijne samenwerking! Voor het mooie Abe canvas dat aan ons geschonken is door Minne Huizenga!
 • Algemeen bestuurslid Jorrit Dijk en Ronnie Venema schudden  elkaar de hand op een fijne samenwerking! Voor het mooie Abe canvas dat aan ons geschonken is door Minne Huizenga!