• We gaan weer beginnen.

Na de versoepelingen die afgelopen vrijdag zijn afgekondigd, start de Regiocup voor de jeugd (t/m 17 jaar) op zaterdag 5 juni. Mooi dat de jeugd weer de wei in kan, maar daarbij hebben we wel scheidsrechters nodig.

De laatste jaren loopt de groep vrijwilligers die een wedstrijd willen leiden terug, waardoor de jeugdwedstrijden niet allemaal meer bezet kunnen worden.

Nu we een nieuwe start gaan maken en we allemaal hopelijk weer van de voetbalsport kunnen genieten, mijn vraag of elk lid en/of ouders/familieleden van jeugdspelers bij zichzelf te rade wil gaan wat men eigenlijk voor de club doet. Het kan toch niet zo zijn dat een kleine groep vrijwilligers de club draaiende moet houden, terwijl de andere meerderheid structueel aan de zijlijn staan niks te doen.

Voor elke categorie kunnen we meerdere scheidsrechters gebruiken, die bijvoorbeeld 1x per maand een wedstrijd willen leiden. Misschien wel met een groep van 3/4 personen een team willen oppakken. Opgave en/of meer info of andere ideeën kunnen via peterveenstra@ziggo.nl gedaan worden.

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd.

Peter Veenstra
    WOC